Kasvatustuki Ry on työnantajana joustava, työntekijät yksilönä huomioon ottava ja koulutusmyönteinen. Meille työhyvinvointi ja töissä viihtyminen ovat tärkeitä ja pyrimme kehittämään myös näissä osa-alueissa toimintaamme. Työyhteisömme on iloinen, ammattitaitoinen ja kehitysmyönteinen. Jaamme yhdessä ideoita, kohtaamme jokaisen tasa-arvoisena ja huomioimme erilaiset elämäntilanteet sekä tarpeet. Meillä on mahdollisuus suorittaa myös harjoittelujakoja tai tehdä sijaisuuksia koulun ohessa.

Jos kiinnostuit, pistä rohkeasti avointa hakemusta tulemaan! 
mari-johanna@pkpompula.fi tai toimisto@pkpompula.fi

Voit myös soittaa ja kysyä lisää 0401355222 / 040 8705 979

Otamme mielellämme vastaan sekä harjoittelijoita, että työkokeilijoita. Haluamme tarjota myös Teille mukavan ja ammatillisen tiimin sekä mielenkiintoiset tehtävät. 

 

Olen itse tyytyväinen päätökseeni siirtyä Pompulaan. Olen saanut mahdollisuuden kehittää toimintaa sekä pedagogiikkaa ja toimia omien arvojeni mukaisesti. Opiskeluni on myös huomioitu sekä aina joustettu tarpeiden mukaisesti. Harvassa haastattelussa voi myöskään nauraa, ettei ole niin hyvä työntekijä, mitä paperilla näyttää tai kertoa suoraan raskaudesta. Työilmapiiri ja työkaverit ovat myös talossa kultaa!