Päivähoitopaikkaa voit hakea suoraan meiltä ottamalla yhteyttä päiväkotiin ja hakemalla Turun kaupungilta palveluseteliä. Autamme ja vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Päiväkodin johtaja Sanni Tähtinen 

sanni@pkpompula.fi
040 1355 222

Päiväkodin puhelinnumero
040 870 5979

Laskutukseen liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä: toimisto@pkpompula.fi tai sanni@pkpompula.fi 

Toimimme palvelusetelillä. Pääosa asiakkaistamme tulee Turusta, mutta myös ympäryskuntien on mahdollista hakea meille palveluseteliä omalta kunnaltaan. Noudatamme Turun kaupungin varhaiskasvatusmaksuja sekä palvelusetelin käytäntöjä. Palvelusetelillä perheen maksettavaksi jäävä osuus on usein sama kuin kunnallisessakin päivähoidossa. Kaikissa kunnissa ei ole käytössä palveluseteliä ja tällöin perhe voi hakea yksityisen hoidon tukea Kelalta. Kokopäivähoidon lisäksi tarjoamme pienempiä tuntiväljyyksiä perheille, jotka tarvitsevat vain osapäiväistä tai -viikkoista hoitoa.

Päiväkoti Pompulassa

Päivärytmi on ohjeellinen ja emme tuijota kelloa vaan annamme lapsille aikaa ja rauhaa itse tekemiseen, emmekä keskeytä hyvää toimintaa vain ehtiäksemme seuraavaan paikkaan tarkalla kellonlyömällä. Ulkoiluissa noudatamme myrsky- ja pakkasrajoituksia. Ulkoiluissa saatamme lähteä myös lähialueelle retkille, joten lasten on hyvä saapua päiväkodille toiminta-ajan alkaessa klo 9. Isoista retkistä tiedotamme aina erikseen